A kampányról

Az "Erdély 7 csodája" a goTransylvania és a Lynx Solutions kezdeményezése, mely során 2017 május hónap során kiválasztottunk 34-ből hét erdélyi csodát – helyszínt, hagyományt, műemléket, épületet. De a hangsúly nem is a 7 kiválasztotton van, hanem a jelölteken: azok népszerűsítésén, bemutatásán.

Célunk nem egy verseny kiélezése volt, hanem az értékek érdek nélküli bemutatása. Az, hogy felhívjuk a figyelmet Erdély csodáira. Ezért igyekszünk minőségi környezetet és felületet biztosítani arra, hogy akár az itt lakók, akár az idelátogatók hiteles képet kapjanak azokról a szépségekről, amikről sok fáma szól, de amelyek mégsem kaphatnak helyet az országos imázsban.

Nyilván, Erdélynek nem csupán 7 vagy 34 csodája van, listánk, amelyet szakértők, szakmai szervezetek és a szavazók ajánlásai alapján állítottunk össze, elsősorban gondolatébresztő és folyamatosan bővül, amihez a ti segítségeteket is kérjük. 

A goTransylvania alkalmazás célja, hogy ezeket a csodákat megvilágítsa minél több ember számára, útmutatást adjon, segítsen tájékozódni és felhőtlenül élvezni az erdélyi ittlétet, sétát, látogatást, szórakozást. Ez a cél szülte az Erdély 7 csodája kezdeményezést is, amely által szeretnénk széles körben felhívni a figyelmet tájainkra, szokásainkra, művészetünkre, történelmünkre és épített örökségünkre.

A fent említett felületen túl, szeretnénk, hogyha kialakulna egy közvetlen kommunikációs csatorna szakmai szervezetek, civilek, önkormányzatok és szakemberek között, azaz mindenkinek szeretnénk egy felületet biztosítani a kommunikációra, aki szándékában áll egy tisztább Erdély-kép kialakítása, bemutatásra. Nyitottak vagyunk a jó és építő jellegű ötletekre és véleményekre. Éppen ezért kérünk, hogy ha bármi ötletetek, véleményetek, tervetek van, keressetek meg bennünket a honalpon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén. 

Olvassatok, javasoljatok, osszátok meg kedvenceiteket! Kezdjünk közösen arculatot építeni Erdélynek, és tegyük szépen láthatóvá!

Köszönjük a figyelmet és a bizalmat!